0 0
Těstoviny s hříbkovou omáčkou

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Těstoviny s hříbkovou omáčkou

Trendy:
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské

Hříbek prý povyroste za pouhý jeden den asi o 5 cm.

  • 15 min
  • Porcí: 3
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Vodu na těstoviny osolíme a přivedeme k varu. Vsypeme do ní těstoviny a vaříme dle návodu, cca 4 minuty.

2
Hotovo

Oloupeme česnek, rozdrtíme jej plochou nože a posekáme. Na větší pánvi rozehřejeme olej a česnek na něm zpěníme. Přidáme očištěné a pokrájené hříbky, osolíme, okořeníme česnekovou solí a chvíli restujeme. Zalijeme šlehačkou a zahříváme. Na jemném struhadle nastouháme sýr a vmícháme do smetanového základu. Přimícháme i pesto a stáhneme z plotny. Do omáčky přendáme slité těstoviny a společně promísíme.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Grilovaný losos s bramborovou kaší a parmazánovým chipsem
další
Pikantní tapenáda z červených paprik s houbovými karbanátky
předchozí
Grilovaný losos s bramborovou kaší a parmazánovým chipsem
další
Pikantní tapenáda z červených paprik s houbovými karbanátky

Přidejte svůj komentář