1 0
Těstoviny s krůtím masem

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
400 g konzervička rajčata v rajčatové šťávě kousky
300 g těstoviny
300 g krůtí prso
200 g cherry rajčátka
30 g parmazán
3 stroužky česnek
1 ks cibule
cca 1 dl šlehačka
hrst čerstvá bazalka
chilli koření
čerstvě mletý pepř
sůl
olivový olej

Těstoviny s krůtím masem

Trendy:
  • Snadné a rychlé recepty

Na dietním krůtím mase si pochutnávali už původní američtí indiáni.

  • 25 min
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Těstoviny uvaříme dle návodu v osolené vodě.

2
Hotovo

Krůtí prso nakrájíme na slabé proužky a na oleji z obou stran opečeme dozlatova. Přendáme je do mističky a přiklopíme, aby nevystydly. Do pánve na zbylý olej nasypeme pokrájenou cibuli a česnek a orestujeme.

3
Hotovo

Zalijeme naloženými rajčaty, přidáme pokrájenou bazalku, okořeníme a chviličku dusíme. Přidáme pokrájená cherry rajčátka a zalijeme šlehačkou. Přidáme opečené maso a promícháme. Stáhneme z plotny.

4
Hotovo

Uvařené těstoviny slijeme a přimícháme do rajčatové směsi. Na talířích posypeme strouhaným parmazánem.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Avokádový tataráček
další
Tataráček z červené řepy se lněnými krekry
předchozí
Avokádový tataráček
další
Tataráček z červené řepy se lněnými krekry

Přidejte svůj komentář