0 0
Těstoviny se zelenými fazolkami, rajčátky a kešu oříšky

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Těstoviny se zelenými fazolkami, rajčátky a kešu oříšky

Trendy:

    Mega rychlé, avšak chutné jídlo.

    • Středně náročné

    Ingredience

    • A ještě

    Postup přípravy

    Sdílet

    Příprava krok za krokem

    1
    Hotovo

    Těstoviny dáme vařit do vroucí vody a postupujeme dle návodu.

    2
    Hotovo

    Mezitím na pánvi zahřejeme olej, přidáme k němu posekaný česnek a pokrájené kešu oříšky. Po chvilce přihodíme na kousky nakrájené fazolky a restujeme asi 5 minut. Stále mícháme. Potom přidáme na čtvrtiny nakrájená rajčátka a na nudličky pokrájenou bazalku. Osolíme a opepříme. Ještě krátce zahříváme.

    3
    Hotovo

    Na talíře rozdělíme uvařené těstoviny, poklademe je zeleninou a posypeme strouhaným sýrem.

    Miriam

    Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

    předchozí
    Hermelín zapečený s kopřivami a ořechy se salátem z čínského zelí a pampelišek
    další
    Rýžový dezert s jahodami
    předchozí
    Hermelín zapečený s kopřivami a ořechy se salátem z čínského zelí a pampelišek
    další
    Rýžový dezert s jahodami

    Přidejte svůj komentář