Ingredience
- 60 g kešu natural
- 10 cherry rajčátka
- 8 ploché fazolové lusky
- 2 stroužky česnek
- 1 hrst čerstvá bazalka
- čerstvě mletý pepř
- sůl
- olej
A ještě
- těstoviny
- sýr parmazánového typu
Postup přípravy
Příprava krok za krokem
1 Hotovo | Těstoviny dáme vařit do vroucí vody a postupujeme dle návodu. |
2 Hotovo | Mezitím na pánvi zahřejeme olej, přidáme k němu posekaný česnek a pokrájené kešu oříšky. Po chvilce přihodíme na kousky nakrájené fazolky a restujeme asi 5 minut. Stále mícháme. Potom přidáme na čtvrtiny nakrájená rajčátka a na nudličky pokrájenou bazalku. Osolíme a opepříme. Ještě krátce zahříváme. |
3 Hotovo | Na talíře rozdělíme uvařené těstoviny, poklademe je zeleninou a posypeme strouhaným sýrem. |