Ingredience
- 4 tortilla placky
- 200 g trhané maso z krůtího krku
- 100 g z konzervy červené fazole
- 60 g koncentrovaný rajčatový protlak
- 50 ml drůbeží vývar
- 4 listy listový salát
- 2 stroužky česnek
- 1 sýr cottage
- 1 cibule
- tortilla chips
- chilli vločky
- sůl
- olej
Postup přípravy
Příprava krok za krokem
1 Hotovo | Maso z vařeného krůtího krku jsem obrala a roztrhala na kousky. Na pánev kápla trochu oleje a orestovala na něm posekanou cibuli s česnekem. Přidala maso a protlak a ještě chvíli zarestovala. Nakonec jsem přidala slité fazole a trochu vývaru. Okořenila chilli vločkami a osolila a ještě dvě minutky nechala probublat. Směs by měla být chuťově výraznější. |
2 Hotovo | Placky jsem na sucho po obou stranách nahřála na rozpálené pánvičce. Na placku položila salátový list, navrstvila masovou směs, posypala nalámanými chipsy a přidala cottage sýr. Zabalila a delikatesa byla na světě. |