Ingredience
Pomazánka
- 300 g čerstvý sýr typu Lučina
- 80 g sušená rajčata
- 80 g čedar
- 20 g sýr parmazánového typu
- 1 stroužek česnek
- petrželka
- sůl
- citrónová šťáva
Pečivo
- bílé pečivo
Postup přípravy
Příprava krok za krokem
1 Hotovo | V misce smícháme jemně nastrouhaný čedar, parmazán, pokrájená rajčata i s troškou oleje, posekanou petrželku, prolisovaný česnek a čerstvý sýr. Zamícháme a dochutíme solí a pár kapkami citrónové šťávy. Nakrájíme si veku na plátky a bohatě namažeme pomazánkou. |
2 Hotovo | Rozpálíme troubu na 190 st. C a necháme v ní rozpálit i pečící plech. Pak na něj poklademe chlebíčky a zapečeme. Cca 10-15 minut. |