0 0
Uzený tempeh s restovanou zeleninou a rýží

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
Vege směs
1 balení uzený tempeh
1 ks červená paprika
1 ks zelená paprika
1 ks lahůdková cibulka
1 stroužek česnek
1 lžíce sojová omáčka
1 lžíce citrónová šťáva
1 lžička kukuřičný škrob
kus pórek
čerstvě mletý pepř
chilli koření
špetka sůl
olej
Příloha
1 hrnek jasmínová rýže
sůl
černý sezam
petrželka

Uzený tempeh s restovanou zeleninou a rýží

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Do plavek s chutí
  • Recepty pro děti
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Tempeh je oblíbený hlavně na Jávě. Říká se mu javánské maso, díky obsahu bílkovin.

  • 20 min
  • Porcí: 3
  • Snadné

Ingredience

  • Vege směs

  • Příloha

Postup přípravy

Sdílet

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Hermelínová pomazánka s opečenou slaninou
další
Jahodové lassi – ajurvédský osvěžující nápoj
předchozí
Hermelínová pomazánka s opečenou slaninou
další
Jahodové lassi – ajurvédský osvěžující nápoj

Přidejte svůj komentář