0 0
Vaječná omeleta se špenátem a Šmakounem

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
6 cherry rajčátka
3 vejce
1 balení čerstvý špenát
1 balení Šmakoun uzený
1 cibule
1 lžíce smetana na vaření
1 stroužek česnek
sůl
čerstvě mletý pepř
olej

Vaječná omeleta se špenátem a Šmakounem

Trendy:
  • Snadné a rychlé recepty

Šmakoun je bílkovina
z vaječného bílku.

  • 30 min
  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Na pánvičce rozpálíme olej a orestujeme na něm na kousky nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme opláchnutý a osušený špenát a na kousky nakrájený Šmakoun. Mícháme, až špenát zavadne. Přidáme na půlky nakrájená rajčátka. Ještě minutku restujeme a stáhneme z plotny.

2
Hotovo

Pokud chcete mít povrch omelety důkladně ztuhlý, můžete pánvičku vložit na chvilku pod rozpálený gril nebo přežehnout vršek flambovací pistolí.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Tvarohová bábovka
další
Tvaroho-jablečný koláč s arašídovou drobenkou
předchozí
Tvarohová bábovka
další
Tvaroho-jablečný koláč s arašídovou drobenkou

Přidejte svůj komentář