0 0
Vegetariánské azu

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Vegetariánské azu

Trendy:
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Azu je pokrm tatarské kuchyně připravovaný z hovězího masa.

  • 30 min
  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

  • Příloha

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Brambory oloupeme, nakrájíme na měsíčky a propláchneme vodou. Osušíme, zakapeme olejem, okmínujeme a rozložíme po pečícím plechu. Vložíme do trouby vyhřáté na 190 st. C a upečeme dozlatova, cca 30 minut. Pak osolíme.

2
Hotovo

Mezitím nakrájíme cibuli a česnek na kousky a nasypeme do vyšší pánve s rozpáleným olejem. Přihodíme bobkové listy a nové koření a restujeme, až začne cibule lehounce zlátnout. Poté přidáme tempeh a okurky nakrájené na kostičky. Chvilku opékáme. Zalijeme rajčatovou passatou a trochou vody. Ochutíme solí, pepřem a hořčicí. Pár minutek podusíme.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Krůtí pečeně
další
Asijská vege směs
předchozí
Krůtí pečeně
další
Asijská vege směs

Přidejte svůj komentář