1 0
Vegetariánské rizoto

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
1 hrnek jasmínová rýže
1 balení Ďobáčky
1 mrkev
1 petržel
1 řapík řapíkatý celer
1 cibule
1 stroužek česnek
1 lžička sladká paprika
1 lžička Gustin
hrst mražený hrášek
hrst mražená kukuřice
čerstvě mletý pepř
sůl
olej

Vegetariánské rizoto

Trendy:
  • Levné a chutné recepty
  • Snadné a rychlé recepty

Výborná chuť Ďobáčků dokáže překvapit. Používají se jako rostlinná náhrada za maso.

  • 25 min
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Rýži propláchneme několikrát vodou a nakonec doplníme 1 a půl násobkem vody čisté. Osolíme a uvaříme na mírné teplotě doměkka, cca 12 minut od doby varu.

2
Hotovo

Do větší pánve nalijeme trošku oleje a orestujeme na něm nadrobno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Přidáme na malé kousky nakrájenou mrkev, petržel a řapíkatá celer. Ďobáčky také pokrájíme na malé kousky, nasypeme do pánve a ještě chvilku restujeme. Přisypeme hrášek s kukuřicí, papriku, pepř a lehce osolíme. Gustin rozmícháme s deci horké vody a přimícháme ke směsi. Ještě chvíli restujeme a nakonec vmícháme hotovou rýži.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Tataráček z tofu
další
Snídaňová pizza z ovesných vloček
předchozí
Tataráček z tofu
další
Snídaňová pizza z ovesných vloček

Přidejte svůj komentář