• Snědeno.cz
  • Maso
  • Vepřové nudličky v máslové zelenině s bramborovými dukátky
0 0
Vepřové nudličky v máslové zelenině s bramborovými dukátky

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Vepřové nudličky v máslové zelenině s bramborovými dukátky

Trendy:
  • Masožrout
  • Snadné a rychlé recepty
  • 35 min
  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

  • Bramborové dukátky

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Začneme tím, že kotletky nakrájíme na tenké nudličky a ty ještě přepůlíme. Zakápneme olejem, a pár kapkami citrónové šťávy, osolíme, opepříme, promícháme a necháme aspoň 20 minut odležet při pokojové teplotě,

2
Hotovo

Brambůrky důkladně omyjeme a nakrájíme na plátky max. půl centimetru silné. Nasypeme do misky, přidáme lžičku oleje, osolíme, okmínujeme a nasypeme do horkovzdušné fritézy. Fritujeme cca 20 minut při 200 st. C. Během fritování několikrát prohodíme.

3
Hotovo

Když už se budou brambory 10 minut připravovat, do nepřilnavé pánve kápneme olej, rozpálíme a vhodíme vepřové nudličky. Ze všech stran osmažíme dozlatova.

4
Hotovo

Současně do jiné pánve nasypeme mraženou máslovou zeleninu a přilijeme 2 lžíce vody. Zaklopíme pokličkou a 6 minut podusíme. Poté do zeleniny přimícháme osmažené maso bez oleje.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Marinované paličky se zeleninou z jednoho pekáče
další
Špenátový koláč – quiche
předchozí
Marinované paličky se zeleninou z jednoho pekáče
další
Špenátový koláč – quiche

Přidejte svůj komentář