0 0
Vločkové muffiny s banány a borůvkami

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
200 g jemné vločky
160 g bílý jogurt
150 g banán
100 g borůvky
100 g tekutý med
1 vejce
1 lžička jedlá soda
extrakt, prášek, dřeň ... vanilka
špetka sůl

Vločkové muffiny s banány a borůvkami

Trendy:
  • Moučníky a sladká jídla
  • Recepty pro děti
  • Zdravé recepty

Oves patří mezi nejzdravější obiloviny. Sacharidy z něj se uvolňují postupně a dodá nám tak energii na celé dopoledne.

  • 35 min
  • Porcí: 10
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Banán oloupeme a na hrubém struhadle nastrouháme do mísy. Přisypeme vločky, sůl a sodu. Přidáme i vejce, med, vanilku a jogurt a umícháme těsto. Nakonec vmícháme borůvky.

2
Hotovo

Těsto rozdělíme do muffinových formiček (ideálně silikonových, ty se nemusí vymazávat). Vložíme do trouby vyhřáté na 170 st. C a pečeme cca 20 minut.

Připraveno exkluzivně pro časopis Bylinky Revue.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Panini – zapečené bagetky
další
Zeleninové wrapy
předchozí
Panini – zapečené bagetky
další
Zeleninové wrapy

Přidejte svůj komentář