0 0
Zadělávaná kedlubna

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Zadělávaná kedlubna

Trendy:
  • Levné a chutné recepty
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • 35 min
  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

  • Příloha

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Brambory oloupeme a nakrájíme na měsíčky. Zalijeme vodou, osolíme, okmínujeme a uvaříme doměkka.

2
Hotovo

Kedlubny oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Do kastrolu dáme rozehřát máslo. Zasypeme trochou cukru, drceným kmínem, osolíme a přidáme kedlubny. Při střední teplotě chvíli restujeme. Zakápneme vínem a pár minut dusíme. Zaprášíme moukou, chviličku restujeme a zalijeme vývarem. Podusíme do zahoustnutí a nakonec zalijeme šlehačkou a dochutíme posekaným koprem, pepřem, solí, cukrem a citrónovou šťávou.

3
Hotovo

Vejce vložíme do vroucí vody a povaříme 10 minut.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Roláda z vepřové panenky plněná sýrovou náplní
další
Cuketa plněná salsicciou
předchozí
Roláda z vepřové panenky plněná sýrovou náplní
další
Cuketa plněná salsicciou

Přidejte svůj komentář