0 0
Zapečená bedlová poupátka

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Zapečená bedlová poupátka

Trendy:
  • Masožrout

Tento super rychlý a super snadný recept je prima tipem, jak zužitkovat malé bedlové kloboučky.

  • 30 min
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Z kloboučků odstraníme nožky a vyskládáme je do zapékací misky, do které jsme nalili trošku oleje. Opepříme a jen zlehka osolíme (sýr a šunka jsou slané). Do otvoru po nožičkách vtlačíme mozzarellovou třešinku nebo její část. Na ní položíme kousek schwarzwaldské šunky a saturejky. Navrch ještě kousek parmazánu buď vcelku nebo postrouhaného.

2
Hotovo

Vložíme do trouby vyhřáté na 170 st. C a zapečeme.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Bramborový salát s červenou řepou
další
Chlebíčky s rozpečeným kozím sýrem
předchozí
Bramborový salát s červenou řepou
další
Chlebíčky s rozpečeným kozím sýrem

Přidejte svůj komentář