0 0
Zapečené bedly

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
5 menších plodnic bedly
100 g krůtí šunka
100 g Gouda
cca 10 g parmazán
2 stroužky česnek
1 ks cibule
hrst listy červené řepy nebo špenátové
majoránka
čerstvě mletý pepř
sojová omáčka
olej

Zapečené bedly

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Levné a chutné recepty
  • Top recepty
  • 35 min
  • Porcí: 1
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

 

 

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Bedly zbavíme nožiček a očistíme. Narovnáme do olejem vytřené zapékací misky a pomocí mašlovačky vytřeme zevnitř sojovkou.

2
Hotovo

Na trošce oleje orestujeme na kousky nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme na kostičky nakrájenou šunku a listy červené řepy nebo špenátu a orestujeme. Okořeníme majoránkou a pepřem. Stáhneme z plotny a přidáme nahrubo nastrouhanou goudu.

3
Hotovo

Plodnice naplníme nádivkou a vložíme do trouby pod gril rozehřátý na 180 st. na 20 minut. Potom posypeme strouhaným parmazánem a ještě 5 - 10 minut zapečeme.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Dýňová pečeně s bedlovými škvarečky
další
Brokolicová polévka
předchozí
Dýňová pečeně s bedlovými škvarečky
další
Brokolicová polévka

2 komentářů Schovat komentáře

Zdravím Igore Hnízdo, děkuji za bystré očko. Listy červené řepy jsem použila do náplně bedel, což se v popisu nějak vytratilo. Už je opraveno. Hezký den Vám přeji 🙂 Miriam

Přidejte svůj komentář