0 0
Zapečené housky

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Zapečené housky

    Postup přípravy

    Sdílet

    Na 3 porce budeme potřebovat:

    • 6 housek
    • 100 g libové slaniny
    • 150 g tvrdého sýru
    • špetka soli, pepř
    • hrst čerstvých bylinek (oregano, pažitka, petrželka)
    • 4 vejce

    Postup:

    Housky rozkrájíme podélně a vydlabeme vnitřek. Slaninu a sýr nakrájíme na kostičky, dáme do misky, okořeníme, přidáme posekané bylinky a rozkvedlaná vejce a směsí naplníme vydlabané housky. Zapečeme v troubě vyhřáté na 180 st. po dobu cca 8-10 minut. Housky mají být lehce křupavé, ale ne vysušené.

    Miriam

    Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

    předchozí
    Křehký koláč s ostružinami
    další
    Zapečená dýně hokaidó
    předchozí
    Křehký koláč s ostružinami
    další
    Zapečená dýně hokaidó

    Přidejte svůj komentář