0 0
Zapečený Troubelín

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
4 ks Troubelín nebo Hermelín
10 ks vlašské ořechy
2 ks česnek
1 menší růžice brokolice
1 snítka tymián
sůl

Zapečený Troubelín

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské

Brokolice je doslova vitamínová bomba. Čím je tmavší, tím víc jich má.

  • 30 min
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Brokolici omyjeme, odkrájíme malé růžičky a rozmixujeme v mixéru nebo elektrickém sekáčku. Případně nastrouháme na jemném struhadle. Ořechy vylouskáme a jádra nasekáme na kousky. V míse smícháme s brokolicí, odraným tymiánem a prolisovaným česnekem.

2
Hotovo

Hermelíny rozbalíme a odkrojíme jim vršky, asi v jedné třetině. Vnitřek spodní, vyšší, části vydlabeme lžičkou a přidáme jej k brokolici. Vidličkou utřeme, aby se vše propojilo. Dle chuti osolíme. V dlaních utvoříme "karbanátky", které vložíme do vydlabaných Hermelínů a přikryjeme "pokličkou".

3
Hotovo

Jednotlivé naplněné Troubelíny uzavřeme do balíčků pečícího papíru a grilujeme po dobu cca 15ti minut.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Rýžový nákyp
další
Grilovaná zelenina
předchozí
Rýžový nákyp
další
Grilovaná zelenina

Přidejte svůj komentář