0 0
Zeleninová frittata

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Zeleninová frittata

Trendy:
  • Vegetariánské

Frittatu nesolíme, balkánský sýr je slaný dost.

  • 35 min
  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Papriky omyjeme, zbavíme semínek a nakrájíme na proužky. Jarní cibulku také omyjeme a celou pokrájíme, včetně zelené části. Olivy nakrájíme na kolečka a sýr na malé kousky. Vše nasypeme do misky a přidáme rozklepnutá vejce smíchaná se smetanou a pepřem. Důkladně promícháme a nalijeme do zapékací misky vymazané olivovým olejem.

2
Hotovo

Vložíme do trouby vyhřáté na 180 st. C a pečeme cca 25 minut. Pak posypeme posekanou petrželkou.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Kuřecí paličky na zelenině s pečenými brambory
další
Drobenkový koláč s tvarohem, rybízem a muchovníkem
předchozí
Kuřecí paličky na zelenině s pečenými brambory
další
Drobenkový koláč s tvarohem, rybízem a muchovníkem

Přidejte svůj komentář