0 0
Zeleninové aglio olio

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Zeleninové aglio olio

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Do plavek s chutí
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Česnek fasovali už egyptští otroci, kteří stavěli pyramidy. Měl je ochránit před šířením nemocí.

  • 20 min
  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

  • A ještě

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Na toto skvělé jídlo se bude hodit spiralizér. Mrkev oškrábeme, cuketu a okurku omyjeme. Zeleninu nakrouháme ve spiralizéru na tenké dlouhé nudličky.

2
Hotovo

Česnek zbavíme slupek a nakrájíme ostrým nožem na tenké plátky a chilli papričku nakrájíme na drobné kostičky. Bazalku pokrájíme nadrobno. V malé pánvičce rozpálíme olej a vhodíme do něj česnek, papričku a bazalku (v tomto pořadí v odstupu pár vteřin). Osolíme, opepříme a restujeme, až bude mít česnek světle zlatavou barvu.

3
Hotovo

Zeleninu naservírujeme na talíře, přelijeme česnekovým olejem a posypeme konopným semínkem.

4
Hotovo

Připraveno exkluzivně pro časopis Bylinky revue.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Pražma královská s citrónovou omáčkou
další
Cuketové pusinky se salátem
předchozí
Pražma královská s citrónovou omáčkou
další
Cuketové pusinky se salátem

Přidejte svůj komentář