0 0
Zeleninový pekáček se salsicciou a čerstvým sýrem

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
150 g salsiccia
150 ml zeleninový vývar
100 g čerstvý sýr typu Lučina
4 stroužky česnek
2 větší brambory
2 červená řepa
2 mrkev
1 cibule
1 kedlubna
1 petržel
1 větvička rozmarýna
sůl
čerstvě mletý pepř
olivový olej

Zeleninový pekáček se salsicciou a čerstvým sýrem

Trendy:
  • Vegetariánské

Rozmarýna podporuje prokrvení trávicího traktu.

  • 75 min
  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Veškerou zeleninu omyjeme, oloupeme a nakrájíme na plátky silné necelý centimetr. Cibuli a česnek na nudličky. Do pekáčku nalijeme olivový olej a osolený vývar a rozvrstvíme veškerou zeleninu. Opepříme a promícháme. Salsicciu zbavíme střívka a natrháme na kousky, které poklademe na zeleninu. Posypeme jehličkami rozmarýny.

2
Hotovo

Zakryjeme alobalem a vložíme do trouby vyhřáté na 180 st. C. Pečeme 45 minut. Pak alobal odstraníme, opět promícháme a pečeme dalších 15 minut. Pět minut před dokončením poklademe kousky nakrájeného sýra.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Toustíky s kozím sýrem a marinovanou řepou
další
Dýňová polévka s jablíčkem
předchozí
Toustíky s kozím sýrem a marinovanou řepou
další
Dýňová polévka s jablíčkem

Přidejte svůj komentář