0 0
Zeleninový tataráček

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Zeleninový tataráček

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Koriandr se pyšní látkami, které prospívají trávení, likvidují škodlivé bakterie v našich střevech a pročišťují tak tělo.

  • 15 min
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Zeleninu omyjeme, odstraníme semínka (i z okurky) a nakrájíme na malé kostičky. Z limety, oleje, soli, chilli, pepře, sirupu a bylinek vyšleháme vidličkou zálivku a zeleninu jí přelijeme. Necháme v lednici čtvrt hodinky uležet, aby se propojily chuti.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Cuketová pomazánka
další
Makové muffiny bez mouky
předchozí
Cuketová pomazánka
další
Makové muffiny bez mouky

Přidejte svůj komentář