0 0
Zelné placky s brambory a škvarky

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Zelné placky s brambory a škvarky

Trendy:
  • Levné a chutné recepty

Kysané zelí je tělu prospěšné a s nastávajícím podzimem a zimou bude jedním s důležitých bojovníků s virózami.

  • 60 min
  • Porcí: 2
  • Středně náročné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nastrouháme. Zelí necháme okapat a pokrájíme na malé kousky. Smícháme s brambory, přidáme povolené sádlo, mouku, vejce, koření a sůl a důkladně promícháme. Na plech položíme pečící papír, dvěma lžícemi tvoříme placky a upečeme v troubě předehřáté na 190 st. C asi 20 minut, až povrch začne zlátnout.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Dárkový balíček
další
Štrůdl plněný lososem, mangoldem a bešamelem
předchozí
Dárkový balíček
další
Štrůdl plněný lososem, mangoldem a bešamelem

Přidejte svůj komentář