0 0
Zelný salát

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
300 g hlávkové zelí
1 ks mrkev
1 ks lahůdková cibulka
z 1/2 citrónu citrónová šťáva
1 lžíce kvalitní olej
1 lžíce konopné semínko
sůl

Zelný salát

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Do plavek s chutí
  • Levné a chutné recepty
  • RAW Recepty
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Zelí patří mezi nejzdravější
a nejdostupnější zeleninu. Je tradičním základem našeho jídelníčku. Bezvadně čistí organizmus.

  • 30 min
  • Porcí: 3
  • Středně náročné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Zelí omyjeme, překrojíme, vykrojíme košťál a nakrájíme požadované množství na velmi jemné nudličky. Mrkev oškrábeme a nastrouháme do misky k zelí na hrubém struhadle. Dle chuti osolíme a rukama mačkáme a mneme, až pustí šťávu. Zakapeme citrónovou šťávou a olejem, přidáme jemně pokrájenou cibulku a promícháme. Rozdělíme na porce a posypeme konopným semínkem.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Vídeňský řízek s bramborovým salátem
další
Lilkový tataráček s toustíky
předchozí
Vídeňský řízek s bramborovým salátem
další
Lilkový tataráček s toustíky

Přidejte svůj komentář