Sdílet Restované brambory Doba vaření: 50 min Přílohy Česká kuchyně Restované brambory můžeme připravit v mnoha podobách. Například s cibulkou a máslem pro vegetariány nebo se slaninou pro ostatní :) Miriam9.7.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Vepřenky pečené v troubě Doba vaření: 45 min Maso Česká kuchyně Vepřenky, placičky z mletého vepřového masa s paprikou, podávané s čerstvým chlebem, cibulí a hořčicí. Miriam8.6.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Kuřecí kung pao Doba vaření: 25 min Maso Oběd Večeře Ásie Voňavé a šťavnaté kuřecí kousky v sladkokyselé omáčce se zeleninou a arašídy výborně doplní jasmínová rýže. Miriam25.5.2018 Líbí se 5 Více
Sdílet Česnečka Doba vaření: 20 min Polévky Česká kuchyně Silná voňavá česnečka je naší oblíbenou polévkou. Zahřeje na těle i na duši a nejvíc nám chutná s topinkami :) Miriam4.5.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Brokolicová polévka Doba vaření: 30 min Oběd Polévky Večeře Česká kuchyně Báječná krémová polévka z brokolice a brambor, zjemněná smetanou a máslem chutná prima s krutóny. Vaříme-li v MioMatu, je to téměř bez práce :) Miriam3.5.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Krůtí medailonky s restovanými brambory Doba vaření: 40 min Maso Oběd Večeře Dietní maso z krůty můžeme bez výčitek pojídat i večer :) Miriam11.4.2018 Líbí se 24 Více
Sdílet Karbanátky pečené v troubě Doba vaření: 60 min Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Karbanátky pečené v troubě jsou přívětivé naší tajli, a taky nám ušetří práci s úklidem kuchyně. Miriam8.4.2018 Líbí se 13 Více
Sdílet Králík na česneku se špenátem a bramborovým knedlíkem Doba vaření: 135 min Maso Česká kuchyně Králík na česneku podle starého rodinného receptu. Není vysušený, nýbrž lahodný, pěkně šťavnatý a se špenátem a bramborovým knedlíkem naprosto bezchybný. Miriam1.4.2018 Líbí se 4 Více
Sdílet Velikonoční nádivka Doba vaření: 50 min Maso Přílohy Večeře Česká kuchyně Velikonoční nádivku ve tvaru muffinů s anglickou slaninou můžeme využit i jako svačinku na pěkný jarní výlet. Miriam29.3.2018 Líbí se 4 Více
Sdílet Celerové řízečky – smažený celer Doba vaření: 40 min Oběd Večeře Parádní řízečky za pár kaček. Smažený čerstvý celer potřený hořčicí a obalený v trojlobalu chutná bezvadně s bramborovým salátem nebo kaší. Miriam6.3.2018 Líbí se 4 Více