Sdílet Špagety s avokádem Doba vaření: 20 min Oběd Těstoviny Večeře Jednoduché a rychlé těstoviny s česnekem restovaným v olivovém oleji a s ochuceným avokádem, rajčaty a sýrem parmazánového typu. Miriam7.12.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Pomazánka z červené řepy Doba vaření: 60 min Pomazánky a tousty Výborná zdravá pomazánka z pečené červené řepy a čerstvého sýra, ochucená čerstvým tymiánem, citrónem a lahůdkovým droždím. Miriam6.12.2018 Líbí se 10 Více
Sdílet Batátová pomazánka Pomazánky a tousty Zdravá jemná pomazánka z pečených batátů a česneku, rozmixovaných s arašídovým máslem, dochucená čerstvým tymiánem. Miriam3.12.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Pomazánka z pečených paprik Doba vaření: 50 min Pomazánky a tousty Večeře Pikantní výrazná pomazánka z pečených paprik a česneku, s balkánským sýrem a žervé. Namazaná na salátové okurce je výborným bezlepkovým pohoštěním. Miriam30.11.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Kapustová krémová polévka Doba vaření: 30 min Oběd Polévky Večeře Výživná krémová polévka z brambor a kapusty, okořeněná muškátovým oříškem a drceným kmínem, s krutony z restovaného tofu. Miriam27.11.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Tempeh na paprice Doba vaření: 35 min Oběd Omáčky Večeře Výborná vegetariánská směs z uzeného tempehu a červené papriky a zelené cibulky, podušená v kokosovém mléce. Miriam20.11.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Smoothie s avokádem Doba vaření: 12 min Nápoje Snídaně Svačina Syté a výživné smoothie z banánu, bezpeckového hroznového vína, avokáda, limetové šťávy a javorového sirupu. Miriam13.11.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Pomazánka s uzeným lososem Doba vaření: 20 min Pomazánky a tousty Předkrmy Ryby Skvělá zdravá pomazánka z ricotty, vařeného vejce a uzeného lososa, ochucená čerstvým koprem a limetovou šťávou. Miriam6.11.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Makový koláč s jablky Doba vaření: 45 min Sladké mlsání Fantastický šťavnatý koláč s korpusem z ovesných vloček a rozinek a s náplní ze strouhaných jablek, medu a mletého máku. Miriam4.11.2018 Líbí se 8 Více
Sdílet Kapustové karbanátky Doba vaření: 100 min Oběd Večeře Česká kuchyně Skvělé kapustové karbanátky s ječnými kroupami, pečené v troubě, s dipem ze zakysané smetany, majolky a kremžské hořčice. Miriam4.11.2018 Líbí se 2 Více