Sdílet Tatarák z hovězího masa Doba vaření: 20 min Maso Pomazánky a tousty Večeře Oblíbená pochoutka z kvalitního mletého hovězího masa, ochucená cibulí a kořením, podávaná na topinkách s česnekem. Kuba27.1.2021 Líbí se 1 Více
Sdílet Práskačky – křupavé brambory s tzatziki omáčkou Doba vaření: 65 min Oběd Večeře Křupavé opečené brambory s česnekem a tymiánem, s tvarohovou omáčkou tzatziky. Miriam19.1.2021 Líbí se 2 Více
Sdílet Francouzská cibulačka Doba vaření: 60 min Oběd Polévky Večeře Výborná polévka z restované cibule, s bílým vínem, rozmarýnou, šalvějí a tymiánem, s toustíky se sýrovou krustou. Miriam17.1.2021 Líbí se 2 Více
Sdílet Bramborový koláč – Pommes Anna Doba vaření: 80 min Oběd Přílohy Večeře Parádní vrstvený bramborový koláč vhodný jako příloha anebo samostatné jídlo podávané se zeleninovým salátem. Michael3.1.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Paštika z kuřecích jater Doba vaření: 60 min Maso Předkrmy Jemná paštika z kuřecích jatýrek, s tymiánem a bourbonem, sypaná uzenými mandlemi. Miriam27.12.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Vegetariánské azu Doba vaření: 30 min Oběd Pikantní směs z uzeného tempehu, rajčatové passaty a kyselých okurek, s pečenými brambory. Miriam7.12.2020 Líbí se 4 Více
Sdílet Hovězí tex-mex Doba vaření: 50 min Maso Oběd Večeře Mexická kuchyně Pikantní směs z hovězího mletého masa se sušenými rajčaty, červenými fazolemi a Chipotle papričkami. Miriam14.11.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Vepřový guláš Doba vaření: 150 min Maso Oběd Česká kuchyně Maďarská kuchyně Pikantní guláš z vepřového plecka, s přidáním uzené papriky a trošky chilli koření chutná skvěle s čerstvým chlebem. Miriam10.11.2020 Líbí se 3 Více
Sdílet Krůtí tex-mex Doba vaření: 30 min Maso Oběd Mexická kuchyně Pikantní směs z krůtího masa s barevnými paprikami a rajčatovým pyré, se sýrovými chipsy, zakysanou smetanou a avokádem. Miriam26.10.2020 Líbí se 4 Více
Sdílet Krůtí plátky v hořčičné marinádě Doba vaření: 75 min Maso Oběd Večeře Křehké krůtí plátky v hořčičné marinádě s máslovou bramborovou kaší. Miriam14.10.2020 Líbí se 3 Více