Sdílet Zelný salát Doba vaření: 40 min Saláty Česká kuchyně Rakouská kuchyně Šťavnatý křupavý salát z čerstvého hlávkového zelí s citrónovou šťávou a kvalitním octem, okořeněný drceným kmínem a pepřem. Miriam28.8.2018 Líbí se 4 Více
Sdílet Kompot z jedlých jeřabin Doba vaření: 70 min Zavařování Kompot z jedlých jeřabin je výborný například do jogurtu, ranní kaše ale i ke svíčkové. Miriam28.8.2018 Líbí se 4 Více
Sdílet Křehký švestkový koláč s mákem Doba vaření: 60 min Sladké mlsání Výborný křehký koláč s minimem těsta se švestkami a makovou drobenkou, vhodný i pro jedince, kteří si nemohou dopřát vejce. Miriam4.8.2018 Líbí se 8 Více
Sdílet Švestkový koláč s makovou drobenkou Doba vaření: 95 min Sladké mlsání Snídaně Svačina Česká kuchyně Chuť vláčného kynutého koláče se švestkami a makovou drobenkou přímo závisí na chuti správně zralých švestek. Miriam25.7.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Schwarzwaldské muffiny Doba vaření: 50 min Sladké mlsání Slavnostní schwarzwaldské muffiny plné hořké čokolády, s koktejlovými třešinkami a griotkou, zdobené šlehačkovým krémem. Miriam23.6.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Třešňová marmeláda s čokoládou Doba vaření: 40 min Zavařování Chuť třešní se báječně snoubí s hutnou delikátní chutí kvalitní hořké čokolády. Miriam11.6.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Krémová polévka z bílého chřestu Doba vaření: 35 min Polévky Jemná delikátní krémová polévka z bílého chřestu s poupátky orestovanými na másle. Miriam6.5.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Kokoso-kávová buchta Doba vaření: 40 min Sladké mlsání Tohle je nešťavnatější buchta, kterou jsem kdy jedla. Upozorňuju, že je silně návyková :D Miriam15.4.2018 Líbí se 87 Více
Sdílet Sicilské cannoli s jahodovým krémem Doba vaření: 40 min Sladké mlsání Italská kuchyně Výtečný a efektní dezert, křupavé smažené ruličky z kakaového těsta naplněné svěžím krémem z ricotty a čerstvých jahod. Kuba2.4.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Ptáčci z kynutého těsta Doba vaření: 90 min Pečivo Slané mlsání Vtipné pečivo z kynutého těsta ve tvaru ptáčků můžeme plnit oblíbenou pomazánkou nebo podávat jako pečivo k salátu. Miriam24.3.2018 Líbí se 2 Více