Sdílet Pšeničný chléb z droždí Doba vaření: 160 min Pečivo Česká kuchyně Fantastický chléb s křupavou kůrkou z celozrnné pšeničné a špaldové mouky, s vlašskými ořechy a slunečnicovými semínky. Miriam20.1.2020 Líbí se 3 Více
Sdílet Fenyklová polévka Doba vaření: 37 min Oběd Polévky Večeře Lahodný krém z čerstvého fenyklu, s bramborem a smetanou. Miriam16.1.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Lněné krekry s chlebovou příchutí Doba vaření: 40 min Nezařazené Chutné zdravé krekry z drcených lněných semínek ochucených fenyklem, solí, kmínem, javorovým sirupem a jablečným octem. Miriam8.1.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Pomazánka z červené řepy a křenu Doba vaření: 65 min Pomazánky a tousty Svačina Večeře Česká kuchyně Pikantní pomazánka z pečené červené řepy s křenem a čerstvým sýrem, okořeněná praženým fenyklem a citrónovou šťávou. Miriam17.12.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Tagliatelle s fenyklovou omáčkou Doba vaření: 20 min Oběd Těstoviny Italská kuchyně Rychlé skvělé jídlo z čerstvého fenyklu s rajčatovou passatou, čerstvými těstovinami a sýrem parmazánového typu. Miriam21.1.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Hovězí ragú s fenyklem Doba vaření: 60 min Maso Oběd Večeře Italská kuchyně Těstoviny s hovězím ragú, fenyklem, rajčatovým pyré a parmazánem. Italský recept na chutný oběd, ke kterému se hodí bílé víno. Michael17.1.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Fenyklový salát Doba vaření: 25 min Oběd Saláty Večeře Tento svěží výživný salát je super k večeři ale i do krabičky k obědu :) Miriam1.7.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Barevný salát z pečené zeleniny Doba vaření: 1 hodina Saláty Večeře Na teplé pečené zelenině užíjdíme ve všech ročních obdobích :P Miriam4.3.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Krůtí medailonky s máslovou zeleninou Maso Oběd Večeře Zelenina a maso, to je naše oblíbená lehká a dietní večeře. Miriam3.2.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Červená řepa v kořeněném nálevu Saláty Zavařování Česká kuchyně Výbornou, jemně kořeněnou řepu si dáváme jen tak na chuť anebo jako salát k jídlu. Miriam3.2.2017 Líbí se 1 Více