Sdílet Fazolové karbanátky Doba vaření: 120 min Oběd Večeře Výborně vychucené karbanátky z červených fazolí, ječných krup a cukety, ochucené majoránkou, lahůdkovým droždím a muškátovým oříškem. Miriam2.8.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Smažený květák Doba vaření: 35 min Oběd Česká kuchyně Klasika všech klasik, květák smažený v trojobalu. Nepředvařený, podávaný s novými brambory a rustikální tatarkou. Miriam26.4.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Kapustové karbanátky Doba vaření: 100 min Oběd Večeře Česká kuchyně Skvělé kapustové karbanátky s ječnými kroupami, pečené v troubě, s dipem ze zakysané smetany, majolky a kremžské hořčice. Miriam4.11.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Italské špízy z telecího masa – spiedini Doba vaření: 50 min Maso Italská kuchyně Skvěle ochucené grilované špízy z kuliček z mletého telecího masa, obalené v parmazánové strouhance a ovinuté plátkem pancetty a cukety. Miriam2.11.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Krůtí řízečky v parmazánové strouhance Doba vaření: 25 min Maso Oběd Večeře Rychlé lahodné řízečky z krůtího masa v parmazánové strouhance se zelenou petrželkou a citrónovou kůrou. Miriam29.10.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Jehněčí kotletky v mátové krustě s mrkvovým pyré Doba vaření: 60 min Maso Šťavnaté jehněčí maso pečené v křupavé svěží krustě chutná báječně s jemným mrkvovým pyré. Miriam27.3.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Cuketové pusinky se salátem Doba vaření: 40 min Oběd Večeře Prima jemné pusinky z cukety, parmazánu a spousty bylinek, ochucené oreganem a česnekem, podáváme se salátem a oblíbeným dipem. Miriam22.3.2018 Líbí se 6 Více
Sdílet Celerové řízečky – smažený celer Doba vaření: 40 min Oběd Večeře Parádní řízečky za pár kaček. Smažený čerstvý celer potřený hořčicí a obalený v trojlobalu chutná bezvadně s bramborovým salátem nebo kaší. Miriam6.3.2018 Líbí se 4 Více
Sdílet Zlatý kuřecí vývar s masovými knedlíčky Doba vaření: 380 min Polévky Česká kuchyně Fantastický silný vývar s knedlíčky z kuřecího masa a parmazánu s restovanou zeleninou. Kuba19.12.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Krůtí řízek s bramborovo-česnekovou kaší Doba vaření: 55 min Maso Oběd Americká kuchyně Česká kuchyně Rakouská kuchyně Jednoduchý a rychlý recept k obědu, tradiční krůtí řízek s bramborou kaší s česnekem. Klasická česká kuchyně. Michael26.11.2017 Líbí se 6 Více