Sdílet Francouzská cibulačka Doba vaření: 60 min Oběd Polévky Večeře Výborná polévka z restované cibule, s bílým vínem, rozmarýnou, šalvějí a tymiánem, s toustíky se sýrovou krustou. Miriam17.1.2021 Líbí se 2 Více
Sdílet Paštika z kuřecích jater Doba vaření: 60 min Maso Předkrmy Jemná paštika z kuřecích jatýrek, s tymiánem a bourbonem, sypaná uzenými mandlemi. Miriam27.12.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Bramborové růžičky s máslovou štikou Doba vaření: 45 min Oběd Přílohy Ryby Večeře Efektní bramborové růžičky s parmazánem, máslem a tymiánem, se štikou pečenou na másle. Miriam30.5.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Paštika z květáku a žampiónů Doba vaření: 30 min Houby Pomazánky a tousty Netradiční paštika z restovaných žampiónů a květáku, ochucená čerstvým tymiánem a pepřem. Miriam26.5.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Baby kuřátko s bramborovým knedlíkem a kopřivovým špenátem Doba vaření: 95 min Maso Oběd Večeře Jemné maso baby kuřátka pečeného s máslem, tymiánem a citróny, s kopřivovým špenátem a bramborovým knedlíkem. Miriam2.5.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Zeleninová směs s Ďobáčky a pečenými brambory Oběd Večeře Skvělá směs z Ďobáčků, bílé a červené papriky a drcených rajčat, kořeněná chilli kořením a tymiánem. Miriam27.4.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Drožďová pomazánka Doba vaření: 25 min Pomazánky a tousty Slané mlsání Snídaně Svačina Večeře Vynikající pomazánka z čerstvého droždí, vajec, cibule a česneku, ochucená pnotučnou hořčicí a worchestrem. Miriam26.4.2020 Líbí se 2 Více
Sdílet Čočka na kyselo Doba vaření: 60 min Oběd Večeře Česká kuchyně Čočka na kyselo, zahuštěná cibulovou jíškou, s volským okem, restovanou cibulkou a kyselou okurkou. Miriam18.4.2020 Líbí se 2 Více
Sdílet Pizza s masovým korpusem Doba vaření: 40 min Maso Oběd Večeře Pizza s korpusem z mletého hovězího masa s rajčatovým pyré, slaninou, zeleninou a sýrem. Miriam5.4.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Fazolová polévka se zeleninou a klobásou Doba vaření: 140 min Oběd Polévky Večeře Mexická kuchyně Hustá pikantní fazolačka s bramborem, klobásou, červenou paprikou, fazolovými lusky, mrkví a kukuřičí. Miriam14.2.2020 Líbí se 0 Více