0 0
Krémová „gulášovka“ z bedel

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
4 větší klobouky bedly
2 brambory
2 kostky zeleninový bio bujón nebo zeleninový vývar
2 stroužky česnek
1 střední cibule
1 lžíce máslo
1 lžíce majoránka
1 lžička sladká paprika
0,5 lžičky uzená paprika
dle chuti chilli koření
dle chuti čerstvě mletý pepř
Na ozdobu
pistácie
kvalitní olej

Krémová „gulášovka“ z bedel

Trendy:
  • Snadné a rychlé recepty

Uzená paprika má kouřové aroma, které získává sušením
a pomalým uzením sladké papriky.

  • 30 min
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

  • Na ozdobu

Postup přípravy

Sdílet

Připraveno v MioMatu

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Houby očistíme, překrájíme na čtvrtky a dáme do MioMatu. Přidáme oloupaný česnek a cibuli, překrojenou taky na čtvrtky. Brambory oloupeme, omyjeme, rozkrájíme a taky nasypeme do nádoby MioMatu. Přidáme koření, polovinu majoránky, bujóny a zalijeme vodou po rysku "max" (nebo zalijeme vývarem a osolíme). Přiklopíme víkem, zapojíme do sítě a stiskneme tlačítko "Mash/Soup". Zatímco bude přístroj pracovat za nás, posekáme pistácie a jdeme si odpočinout :)

2
Hotovo

Až nás přístroj přivolá pískáním, vhodíme do polévky máslo a zbytek majoránky a necháme rozpustit. Na talířích zdobíme pistáciemi a olejem.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Křehký koláč ze špaldové mouky s jablky
další
Limonáda s melounem
předchozí
Křehký koláč ze špaldové mouky s jablky
další
Limonáda s melounem

Přidejte svůj komentář