0 0
Pestrá bagetka s kozím sýrem

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Pestrá bagetka s kozím sýrem

Trendy:
  • Snadné a rychlé recepty

Kozí sýr je úplně nejlepší na jaře a v létě, kdy mají kozičky čerstvou stravu :)

  • Porcí: 1
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Červenou řepu omyjeme, odkrojíme kořínky, potřeme olivovým olejem, posolíme, zabalíme do alobalu a upečeme v troubě vyhřáté na 170 st. C doměkka, cca 1 hodinu. Pak řepu necháme zchladnout, oloupeme a nakrájíme na plátky.

2
Hotovo

Salát opláchneme a osušíme. Jahody omyjeme a nakrájíme na plátky. Slaninu opečeme na pánvi dokřupava. Bagetku podélně nakrojíme. Namažeme jí vydatně kozím sýrem a obložíme plátky řepy, jahod, slaninovým chipsem a salátem.

3
Hotovo

Připraveno exkluzivně pro "Lučinu".

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Crumble koláč s rebarborou
další
Jahodovo-banánová zmrzlina
předchozí
Crumble koláč s rebarborou
další
Jahodovo-banánová zmrzlina

Přidejte svůj komentář