1 0
Rybí filet s pikantní salsou

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Rybí filet s pikantní salsou

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Do plavek s chutí
  • Masožrout
  • Snadné a rychlé recepty
  • Zdravé recepty

Pevné chutné maso tresky je parádní potravinou při hubnutí
a budování svalů.

  • 30 min
  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

  • Salsa

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Rybí filet pokapeme limetovou šťávou, osolíme, opepříme, položíme do pekáčku s trochou oleje. Troubu rozpálíme na 200 st. C (ne horkovzduch) a pekáček s rybou zapečeme cca 10 minut (doba závisí na tloušťce filetu, počítáme 6-7 minut na 1 cm tloušťky).

2
Hotovo

Mango, rajčata, chilli a okurku nakrájíme na maličké kostičky. Cibuli na tenoučké proužky. Vše smícháme dohromady, osolíme a ochutíme limetovou šťávou. Posypeme natrhanými koriandrovými lístečky.

Připraveno exkluzivně pro časopis Bylinky Revue.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Sicilské cannoli s jahodovým krémem
další
Borůvkový chia pudink
předchozí
Sicilské cannoli s jahodovým krémem
další
Borůvkový chia pudink

Přidejte svůj komentář