Ingredience
- 2 filety treskanebo jiná oblíbená ryba
- limetová šťáva
- sůl
- čerstvě mletý pepř
- olivový olej
Salsa
- 2 rajče
- 0.5 salátová okurka
- 0.5 mango
- 0.5 červená cibule
- 0.5 chilli paprička
- limetová šťáva
- čerstvý koriandr
- sůl
Postup přípravy
Příprava krok za krokem
1 Hotovo | Rybí filet pokapeme limetovou šťávou, osolíme, opepříme, položíme do pekáčku s trochou oleje. Troubu rozpálíme na 200 st. C (ne horkovzduch) a pekáček s rybou zapečeme cca 10 minut (doba závisí na tloušťce filetu, počítáme 6-7 minut na 1 cm tloušťky). |
2 Hotovo | Mango, rajčata, chilli a okurku nakrájíme na maličké kostičky. Cibuli na tenoučké proužky. Vše smícháme dohromady, osolíme a ochutíme limetovou šťávou. Posypeme natrhanými koriandrovými lístečky. |