Ingredience
- 1 tofu naturalnebo bylinkové
- 1 větší lahůdková cibulka
- 1 kyselá okurka
- 1 lžíce worchestr
- 1 lžíce plnotučná hořčice
- 1 lžíce majolka
- 1 lžíce kečup
- 1 vejce
- 3/4 lžičky mletý kmín
- čerstvě mletý pepř
- sůl
Postup přípravy
Příprava krok za krokem
1 Hotovo | Vejce uvaříme na hniličku. Vložíme jej do vroucí vody a vaříme 4-5 minut. Vejce by nemělo být přímo z lednice, aby neprasklo. Pak rychle zchladíme a oloupáme. |
2 Hotovo | Tofu a okurku nastrouháme najemno. Dáme do misky, přidáme nadrobno nakrájenou cibulku (včetně zelené části). Ochutíme solí, pepřem, hořčicí, kečupem, majolkou a worchestrem. Přidáme oloupané vejce a vidličkou rozmačkáme. |