0 0
Vegetariánská kari směs s rýží

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
Kari směs
1 balení Ďobáčky
1 miska čerstvý špenát
1 ks cibule
1 stroužek česnek
1 dl šlehačka
1 plná lžička kari
čerstvě mletý pepř
sůl
olej
Rýže
1 hrnek jasmínová rýže
sůl

Vegetariánská kari směs s rýží

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Levné a chutné recepty
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské

Ďobáčky jsou sojový produkt, který nahradí maso. Jsou příjemně kořeněné a navíc bezlepkové.

  • 20 min
  • Porcí: 3
  • Snadné

Ingredience

  • Kari směs

  • Rýže

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Rýži propláchneme několikrát vodou a následně doplníme jeden a půl násobkem vody čisté. Osolíme a na mírné teplotě uvaříme doměkka, cca 12 minut.

2
Hotovo

Cibuli a česnek rozkrájíme na kostičky a na oleji orestujeme do béžové barvy. Zaprášíme kari kořením a přidáme nadrobno pokrájené Ďobáčky. Minutku opékáme a přisypeme listy špenátu. Osolíme, opepříme a zalijeme šlehačkou. Ještě chvilku povaříme a je hotovo.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Cuketové zelí s bramborovým knedlíkem a tempehovými výpečky
další
Máslové sušenky s levandulí a mandlemi
předchozí
Cuketové zelí s bramborovým knedlíkem a tempehovými výpečky
další
Máslové sušenky s levandulí a mandlemi

Přidejte svůj komentář